صفحه اصلیگروه هنرسینما و تلوزیونمقالات و نوشته ها /  رسول صدرعاملی: تلاش کردیم ایمان در بطن فیلم حضور داشته باشد.
رسول صدرعاملی: تلاش کردیم ایمان در بطن فیلم حضور داشته باشد. چاپ پست الكترونيكي
امتیاز کاربران به این مطلب: / 0
ضعیفعالی 
نوشته شده توسط -   

خبرگزاري فيلم نيوز:
رسول صدرعاملی در نشست پرسش و پاسخ فیلم هر شب تنهایی با اشاره به فضایی که برای سه گانه جدیدش انتخاب کرده ، گفت: توجه به برخی مضامین تا حدی به سن و سال انسان باز می گردد و سن و سال باعث می‌شود درک و فهم تازه ای نسبت به جامعه و اطراف پیدا کنیم.

به گزارش فیلم نیوز و به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم فجر ، این کارگردان تصریح کرد : ما در این سن و سال، ابتدا درگیر فضای روشنفکری القا شده می شویم. سپس این درگیری ما را به سمت سوژه های، ملتهب و تندتر سوق می دهد. اما پس از گذر از این دوره متوجه می شویم که اغلب مردم فارغ از این التهاب ها و بحرانها، طبیعی زندگی می کنند.

او در ادامه به خبرهایی در مورد حضور 17 میلیون زائر حرم امام رضا (ع) در سال و افزود: بحث زیارت در همه جهان مطرح است و ما را درگیر خودش کرد. ما خواستیم این مبحث را به نحوی بیان کنیم که در زندگی عادی مردم جهان دارد و فارغ از تحول و معجزه، زائر با حالی خوش از زیارت باز گردد.

این کارگردان در پاسخ به پرسشی که قابلیت فیلم را به اندازه یک فیلم کوتاه می دانست، گفت: «ما در طول 3 سال 9 فیلمنامه در این باب آماده کردیم. لحظه لحظه این فیلمنامه با تعمق، ریزبینی و جزئی نگری کار شده است. نوشتن فیلمنامه و ساخت آن به نحوی حرکت روی لبه تیغ بود که با یک اشتباه کوچک یا به ورطه خرافات و شعارگویی ها می افتاد یا در تقابل با اعتقادات قرار می گرفت. در نتیجه به این نگارش آن فیلم خیلی دقت شد و اینگونه نبود که یک قصه کوتاه را کش بدهیم و بلندش کنیم.

کارگردان فیلم «در شب تنهایی» با تاکید بر اینکه فیلم براساس سفارش بود ولی سفارشی ساخته نشد گفت: «سینما از نظر من دو گونه است. سینمای تجربی و سینمایی که حس تماشاگر را برمی انگیزد. من در این سوژه به دنبال این بودم که با توجه به احساسات خودم حس تماشاگر را برانگیزاند. حالا این اتفاق افتاده است یا نه پس از اکران از باز خورد مضاعف مشخص می‌شود. ما به دنبال نمایش ایمان و اعتقاد نبودیم. ما تلاش کرده ایم که ایمان و اعتقاد را در رگ و پی فیلم جاری کنیم.»

رسول صدرعاملی برای ملموس شدن این ایمان و اعتقاد، به روند ساخت فیلم اشاره کرد و گفت: «ساخت فیلم در صحن امام رضا کار سختی بود. این سختی ناشی از آن بود که تصور از فیلم و فیلمسازی برای بسیاری تصور بدی است. در طی مدت فیلمبرداری بدون اطلاع ما گروه امنیت آستان قدس رضوی با 2 هزار دوربین ما را تحت نظر داشتند و خادمان آستان مدام به ما متذکر می شدند. اما از آنجا که براساس گروه فیلمبرداری حفظ و رعایت یکسری اصول بود و همه با ایمان و باور کار می کردند تا این ایمان در فیلم تجلی یابد.»

این کارگردان در انتها در جواب سوالی که او را به ساخت یک فیلم بی قصه محکوم می کرد، گفت: «قصه حتما نباید چارچوبی که باب میل شماست را داشته باشد. این فیلم قصه و ساختار رسوایی خاص خودش را دارد و اساسا" یک فیلم بی قصه نیست.

حامد بهداد نیز در طی یک نشست صحبت از این فیلم را فارغ از تکنیک و مبتنی بر حس و حال دانست و گفت: «در دفاع از این فیلم می توان از تکنیک بهره گرفت و تنها پاسخی که می توان داد این است که هر چیز براساس حس و حال حاکم در من و گروه حاصل شده است.

فرج حیدری فیلمبردار فیلم نیز به سختی کار در فضای شلوغ حرم اشاره کرد و گفت: «تنها چیزی که فیلم را ساخت عشق به امام رضا بود. چرا که کار در آستان قدس توام با محدودیت زیادی بود و برای حرکت دوربین و نورپردازی دست باز نبود ولی براساس باور و اعتقاد ما این امر آسان شد و شکل گرفت.»

کامبوزیا پرتوی فیلمنامه نویس فیلم نیز با اظهار تاسف از محدود شدن این موضوع به دو فیلم گفت: «ما می توانیم با این فضا و سوژه ده فرمان خودمان را بسازیم.»

او در تکمیل صحبت های صدرعاملی درباره اینکه فیلمنامه قابلیت یک فیلم بلند را دارد ، افزود:«من بیشتر فیلمنامه هایم را باز می نویسم و براساس رایزنی با کارگردان و ممیزی ها آنرا کوتاه می کنم بنابراین این تصور که فیلم بر اساس یک فیلمنامه کوتاه نوشته شده، اشتباه است. این تصور ناشی از بی حوصلگی مخاطب است.

منبع : فيلم نيوز

COMMENTS

B
i
u
Code
List
List item
URL
نام *
ایمیل (For verification & Replies)
آدرس اینترنتی
کد   
فرستادن پیام

آخرین فعالیت ها

2 ماه پیش
یگانه فرد و بخش فنی با هم دوست شدند نوامبر 28
سید علیرضا واعظ موسوی یک نشان جدید را بارگذاری نموده است نوامبر 14
4 ماه پیش
سید علیرضا واعظ موسوی یک نشان جدید را بارگذاری نموده است سپتامبر 21
یگانه فرد و سید علیرضا واعظ موسوی با هم دوست شدند سپتامبر 17
یگانه فرد یک نشان جدید را بارگذاری نموده است سپتامبر 15
یگانه فرد به میحث پاسخ داد دعای مادر ترزا **** Saint Theresa's Prayer**** سپتامبر 15
یگانه فرد به گروه ضد فراماسونپیوستند سپتامبر 15
یگانه فرد به گروه لحظات به یاد ماندنیپیوستند سپتامبر 15

بانر تبلیغاتی

آمار

بینندگان محتوا : 621584

کاربران آنلاین

0 کاربر و 27 میهمان آنلاین

آمار سایت

بانر تبلیغاتی
CopyRight2008© MemorableTime.com